SPORT ZA SVE – UP.02.1.1.080044 – ZAPOČELE AKTIVNOSTI KORISNIKA

PROJEKT UP.02.1.1.08.0044 „ SPORT ZA SVE“  – Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti u zajednicu kroz šport.

Školski sportski savez Sisačko-moslavačke županije kao nositelj i Sisačko-moslavačka županija kao partner provode projekt pod nazivom „Sport za sve“ koji se sufinancira sredstvima iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je odabran za sufinanciranje u sklopu poziva Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.
Ukupna vrijednost projekta je 1,000.000,00 kuna bespovratnih sredstava od čega Europska unija sufinancira iznos od 850.000,00 kuna iz Europskog socijalnog fonda. Razdoblje provedbe je 22 mjeseca. U projekt je  uključeno 250 učenika s područja Sisačko-moslavačke županije (OŠ Dvor, OŠ Gvozd, OŠ Vladimir Nazor Topusko, OŠ Glina, OŠ Katarina Zrinska Mečenčani, OŠ Davorina Trstenjaka Hrvatska Kostajnica, OŠ Ivo Kozarčanin Hrvatska Dubica, OŠ Jabukovac, OŠ Jasenovac i OŠ Rajić),  a koji sudjeluju u obuci plivanja na bazenima u Sisku i Topuskom, upoznaju se  s ostalim vodenim sportovima te će sudjelovati na Ljetnom sportskom kampu u trajanju od 7 dana. Za sve sudionike projekta organizirani su prijevoz i prehrana te je nabavljena potrebna oprema koja sadrži ručnik, kupači kostim/gaće, kapu i natikače za bazen. Također su osigurani i voditelji škole plivanja i pratnja za učenike.

 

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Školskog sportskog saveza Sisačko-moslavačke županije.