KROS i ATLETIKA ZA OSNOVNE I SREDNJE ŠKOLE SMŽ

Natjecanje financira Ministarstvo turizma i sporta i Sisačko-moslavačka županija.

KROS – 06.10.2021.

Osobito nam je zadovoljstvo sa svima podijeliti vijest da je nakon dugog pauziranja održano školsko sportsko natjecanje.Školski sportski savez Sisačko-moslavačke županije organizirao je 6.listopada 2021. godine županijsko natjecanje u krosu za sve kategorije ( srednje škole, osnovne škole 5./6. razredi i 7./8. razredi ).Domaćinima – Atletskom klubu Moslavina i Športskom centru Kutina zahvalili smo dobrim rezultatima i primjernim ponašanjem.Čestitke svima na fair playu i trudu, a pobjednicima i na postignutim rezultatima. Pobjednici su kod srednjih škola ŠSD GIMNAZIJALAC (djevojke) i ŠSD BANOVAC (mladići). Osnovne škole ŠSD ŽUBOR (djevojčice 7./8. razredi) i u tri kategorije ŠSD DUNJA (dječaci 7./8. razredi, djevojčice i dječaci 5./6. razredi).

Nakon održanog krosa osjećamo se sretno, zadovoljno i ponosno. Sretno jer smo ponovno zajedno i radimo nešto zbilja važno. Zadovoljni smo jer je sve prošlo savršeno ( čak nas je i vrijeme poslužilo), a ponosni smo na naše voditelje i učenike.
Stvarno je to bio prekrasan dan. Bilo je zadovoljstvo biti dijelom tog prekrasnog dana.
ATLETIKA – SREDNJE ŠKOLE i ATLETIKA – OSNOVNE ŠKOLE 7./8. RAZREDI – 20.10.2021.
Prekrasan dan u Kutini. Ukupno 30 ekipa na natjecanju koje je financiralo Ministarstvo turizma i sporta i Sisačko-moslavačka županija, a organizirao Školski sportski savez Sisačko-moslavacke županije.
Gimnazijalke Gimnazije Sisak i Tehnicari kutinske Tehničke škole izborili su nastup na Državnom natjecanju.
Čestitke!!!!
Uz odličnu atmosferu kod osnovnih škola  postignuti su i odlicni rezultati, a najbolje su bile djevojčice Žubora OŠ Zvonimira Franka i dječaci OŠ Novska.Sigurni smo da će nas i jedni i drugi odlično predstavljati na Državnom natjecanju.
ATLETIKA – OSNOVNE ŠKOLE 5./6. RAZREDI – 21.10.2021.
Preko 200 učenika 5. i 6. razreda borilo se za medalje u kraljici sportova – atletici. Puno dobre energije i odlicnih rezultata učinilo je ovo druženje veselim i posebnim.
Svi su bili sretni, a najsretniji su kući otišli dječaci RIBARA i djevojčice ŽUBORA.
Atletiku su pratile naše novinarke Nika i Lucija. Fotografije su njihovo djelo.
Pomogao je i Ivan Buđinski. Drago nam.je da se bavio fotografiranjem i snimanjem, a ne pružanjem medicinske pomoći.