Hvala svima

Dragi svi, na kraju 2023. godine u kojoj Školski sportski savez Sisačko-moslavačke županije obilježava 25 godina rada želimo vam svima reći veliko hvala.

Školski sportski savez Sisačko-moslavačke županije osnovan je u listopadu 1998. godine. Razvijali smo se i napredovali svake godine zahvaljujući svima vama  koji ste sudjelovali u programima školskog sporta Sisačko-moslavačke županije i svima vama koji ste provođenje tih programa omogućili i na taj način proteklih dvadeset i pet godina učinili zanimljivim, obilježenim raznim aktivnostima, prekrasnim druženjima i stvaranjem sigurnog i prijateljskog okruženja za sve sudionike. Godinama razvoja, napretka, sportskih uspjeha, godinama u kojima smo postali prava školska sportska obitelj i na tome smo vam svima zahvalni i na to smo ponosni.
Posebno smo zahvalni, a i neizmjerno ponosni na sve naše učenice i učenike sportaše i sve učenice i učenike koji svojim radom kroz razne programe, svojom voljom, upornošću i talentima čine rad Saveza smislenim, vrijednim, koji nas potiču da s njima i radi njih svi zajedno stvaramo sportsku budućnost djece i mladih i budemo bolji ljudi.
Našim voditeljima, profesorima tjelesne i zdravstvene kulture i nastavnicima hvala na uloženom vremenu, trudu i ljubavi. Hvala što ste uvijek tu i za vaše učenike, ali i za naš školski sportski savez.
Ravnateljicama i ravnateljima osnovnih i srednjih škola zahvaljujemo na razumijevanju i pomoći u organizaciji i provođenju natjecanja, na svakom domaćinstvu, na svakoj organiziranoj zamjeni za vrijeme natjecanja i drugih aktivnosti, na odazivu na svaki naš poziv i podršci svojim učenicima i voditeljima.
Hvala Hrvatskom školskom sportskom savezu na pruženoj mogućnosti sudjelovanja u natjecanjima, programima zdravstveno usmjerene tjelesne aktivnosti kao i u svim programima u kojima sudjeluju naše učenice i  učenici. Ministarstvo turizma i sporta u suradnji s Hrvatskim školskim sportskim savezom financira provođenje velikog dijela naših programa. Hvala što prepoznajete naš rad kao vrijedan i pozitivan.                                                                                      Sisačko-moslavačka županija mjesto je na koje uvijek možemo doći s dobrim idejama, lijepim vijestima, ali i problemima.
Hvala županu i Sisačko-moslavačkoj županiji na podršci školskom sportu i osiguravanju sredstava za provođenje međugradskih i županijskih školskih sportskih natjecanja te rad Saveza, ali najveća hvala na tome što cijenite rad Školskog sportskog saveza Sisačko-moslavačke županije te aktivnosti svih sudionika u školskom sportu.
Puno je pojedinaca i institucija koje nam pomažu ostvariti sve planirane aktivnosti u školskom sportu Sisačko-moslavačke županije i njima od srca hvala.
Pred vama je pregled aktivnosti u školskom sportu Sisačko-moslavačke županije u školskoj godini 2022./2023.
Svi zajedno odradili smo ogroman posao, uložili veliki trud, stvorili puno dobre energije i doživjeli prekrasne trenutke kroz naše zajedničke aktivnosti.
Više od 10 godina objavljujemo naše aktivnosti, ali smo ove godine odlučili napraviti i korak više te pregled svih naših aktivnosti pripremiti tako da bude dostupan svima vama koji ste ih s nama proveli, ali i svima koji pratite naš rad.
Vjerojatno smo poneku sitnicu zaboravili, možda smo napravili koju pogrešku, ali unatoč tome smo sigurni da ćete prepoznati s koliko volje, entuzijazma i ljubavi smo odradili sve što ćete u nastavku vidjeti.
Uime Školskog sportskog saveza Sisačko-moslavačke županije hvala i uživajte.

Aktivnosti u školskom sportu u Sisačko-moslavačkoj županiji:  https://read.bookcreator.com/3l5i95x5aTPGhmxU2Tve0hJ6iBv1/aUYHsHTmTeKLXb4Y5xxA1A

Najuspješniji u školskom sportu SMŽ:
https://read.bookcreator.com/3l5i95x5aTPGhmxU2Tve0hJ6iBv1/5L4oAZ5dS3O4R1u-vr4R6g