Redovna sjednica Skupštine Školskog sportskog saveza SMŽ

Školski sportski savez Sisačko-moslavačke županije danas je u Industrijsko-obrtnička škola Sisak održao redovnu sjednicu Skupštine na kojoj je usvojen program rada i financijski plan za 2024. te je bilo riječi i o drugim temama. Programe školskog sporta koje provodi Školski sportski savez SMŽ i u 2024. godini u najvećem dijelu će financirati Sisačko-moslavačka županija te Hrvatski školski sportski savez i tako omogućiti sudjelovanje velikog broja učenika osnovnih i srednjih škola u natjecateljskim, zdravstveno usmjerenim i edukativnim programima školskog sporta.
Povodom 25 godina djelovanja Saveza uručene su zahvalnice osnovnim i srednjim školama u kojima Savez organizira županijska natjecanja te su se Josip Šimunović i Ljiljana Gavranović u ime Saveza zahvalili svim ravnateljima i profesorima tjelesne i zdravstvene kulture s područja Sisačko-moslavačke županije na suradnji i provođenju programa školskog sporta.
U ime Sisačko-moslavačka županija sjednici je nazočila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, sport, mlade i civilno društvo Robertina Štajdohar koja se i obratila nazočnima.
Bilo je to ugodno i radno druženje.