JANAF sponzor Univerzalne sportske škole i Vježbaonice u Sisačko-moslavačkoj županiji

JANAF je postao sponzor Univerzalne sportske škole (USŠ) i Vježbaonice, programa koje organizira Školski sportski savez Sisačko-moslavačke županije. Univerzalna sportska škola namijenjena je učenicima od 1. do 4. razreda osnovnih škola, dok je Vježbaonica osmišljena za učenike od 5. do 8. razreda osnovnih škola te za srednjoškolce.

Ove programe provodi Hrvatski školski sportski savez u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta, koji također financiraju njihovo provođenje. Ove godine odobreno je 31 odjeljenje USŠ i 14 odjeljenja Vježbaonice. Međutim, interes učenika je veći od dostupnih kapaciteta, što je navelo Školski sportski savez SMŽ da potraži dodatne sponzore.
JANAF je odgovorio na ovaj poziv i omogućio financiranje dodatna tri odjeljenja USŠ i tri odjeljenja Vježbaonice. Zahvaljujući ovoj suradnji, učenici u Hrvatskoj Dubici, Gvozdu i Popovači dva puta tjedno će imati priliku baviti se sportom pod stručnim vodstvom kineziologa u okviru USŠ. Učenici u Jasenovcu, Selima i Novskoj također će dva puta tjedno vježbati u okviru programa Vježbaonice.
Posebno zahvaljujemo JANAF-u na prepoznavanju vrijednosti ovih programa, čime je omogućeno da sva zainteresirana djeca sudjeluju i uživaju u sportskim aktivnostima.